Acţiunea de plantare a puieţilor de salcâmi, susţinută de sute de voluntari giurgiuveni

Acţiunea de plantare a puieţilor de salcâmi, susţinută de sute de voluntari giurgiuveni

Acţiunea de plantare a celor 2.600 de puieţi de salcâm, planificată pentru astăzi, 8 aprilie, s-a bucurat de un real succes. În dorinţa de a contribui la crearea unui mediu mai curat şi mai sănătos, în jur de 800 de elevi de la şcolile şi liceele din oraş, alături de membri ai asociaţiilor şi organizaţiilor giurgiuvene şi reprezentanţi ai Primăriei Municipiului Giurgiu, au venit cu mic, cu mare, în zona Canalului Plantelor. Puieţii au fost puşi la dispoziţie de Direcţia Silvică, partenerul Primăriei Municipiului Giurgiu.
Edilul Nicolae Barbu a participat şi el, alături de elevi şi ceilalţi voluntari, la sădirea salcâmilor, declarând că prin această activitate s-a dorit înfrumuseţarea zonei.
Transportul elevilor la locul de plantare a fost asigurat de Primăria Municipiului Giurgiu, organizatoarea acestei acţiuni.
Acţiunea de astăzi, organizată în virtutea celor trei evenimente ecologice din luna aprilie, Ziua păsărilor, Ziua Mondială a Sănătăţii, şi Ziua Pământului, dar şi ca parte a proiectului ecologic „Împreună pentru natură, împreună pentru Giurgiu”, va contribui într-o mare măsură la ecologizarea acestei zone rămasă neamenajată.

Ultima modificare: 08.04.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul 2.600 de puieţi de salcâm vor fi plantaţi mâine, pe Canalul Plantelor

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.